BG
BG EN
# Меню
Ресторант & Бар

За нас

Фирма ЕВРОТУР е с дългогодишна история в сферата на продажбите на ХОРЕКА продукти. Базирана в Разлог и оперираща в цяла Югозападна България, фирмата разполага с широк спектър от стоки за професионално оборудване на хотели, ресторанти, барове и кафетерии.

На пазара от 2004 година, ние сме вашият сигурен партньор в обслужването и развитието на вашия бизнес. Съобразно търсенето и усъвършенстването на местната сцена, която следим отблизо, ние непрекъснато разширяваме и разнообразяваме нашия асортимент.

Предлаганата от нас широка гама от продукти включва (но не се ограничава до):
– основен производител и представител на хотелска козметика RELAX;
– хотелски, ресторантски и кафе консумативи;
– търговия с професионални и полупрофесионални почистващи препарати;
– пособия за почистване;
– хартиени консумативи (основен вносител на голяма част от предлагания хартиен асортимент);
– стъклени изделия, порцелан, меламин, изделия от метал;
– барово и кафе оборудване;
– прибори за хранене, кухненски пособия;
– съдове за готвене;
– еднократни консумативи.

Фирмата разполага със собствена търговска складова база в град Разлог, както и с екип от консултанти и дистрибутори, които осигуряват качествено обслужване за вашият малък, среден или голям бизнес.

——————————————-

Отделно от складовото пространство, фирма ЕВРОТУР развива успешно и магазин „БЛЯСЪК“ в центъра на град Разлог. Магазинът предлага качествен подбор от битова химия и продукти за дома.

Друга наша дестинация, отново в центъра на град Разлог, е и магазин „ИНТЕРИОР“, предлагащ вече повече от 20 години пердета и текстил за дома. Магазинът се фокусира върху комплексно обслужване на всички клиенти, като освен консултиране, предлага и цялостно ушиване.